Відбулися відкриті обговорення щодо зміни тарифів ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» для потреб бюджетних установ, релігійних організацій, інших споживачів та населення

Відбулися відкриті обговорення щодо зміни тарифів ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» для потреб бюджетних установ, релігійних організацій, інших споживачів та населення

Відбулися відкриті обговорення щодо зміни тарифів ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» для потреб бюджетних установ, релігійних організацій, інших споживачів та населення.

Відповідно до Порядку, який передбачено постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), 22 лютого за участю представників міської влади відбулось відкрите обговорення щодо перегляду тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання та на послугу з централізованого опалення та постачання гарячої води для потреб бюджетних установ, релігійних організацій, інших споживачів та населення для ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА».

 

Так, на Чернігівській ТЕЦ попри зростання основних складових тарифу на теплову енергію шляхом перерозподілу паливної складової, вдалося досягти зменшення тарифу для бюджетних та інших організацій. У результаті орієнтовно у квітні ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» планує суттєво знизити кінцевий тариф на теплову енергію та гаряче водопостачання для цієї категорії споживачів. Це дозволить зменшити навантаження на бюджети різних рівнів і сприятиме розвитку бізнесу у нашому місті. Зекономлені бюджетні кошти можна буде використати на потреби громади міста.

 

ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА, як ліцензіат, провело обговорення наміру змінити тарифи для релігійних і бюджетних організацій, інших споживачів, населення. Протокол цього засідання та відповідні документи направлять до НКРЕКП, де всі надані обґрунтування і розрахунки буде перевірено та прийнято відповідне рішення.