Повідомлення про проведення відкритого обговорення

Новини Повідомлення про проведення відкритого обговорення
Повідомлення про проведення відкритого обговорення

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866, ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМА «ТЕХНОВА» повідомляє, що 18 травня 2018 року о 11 00 у приміщенні Федерації профспілкових організацій Чернігівської області за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 5 (зал засідань) відбудеться відкрите обговорення проекту Інвестиційної програми по транспортуванню та постачанню теплової енергії ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» на 2018 рік.

Зауваження та пропозиції по суті питання, що пропонується до обговорення, від фізичних, юридичних осіб та їхніх об‘єднань приймаються до 17 травня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Комунальний енергогенеруючий підрозділ «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА», 14014, м. Чернігів, вул. Ушинського, 23; e-mail: [email protected].

 

Для реєстрації пропозицій (зауважень) просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб – повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотнього зв’язку.