Шановні ветерани та чернігівці!

Шановні ветерани та чернігівці!

8 та 9 травня – знаменні і пам’ятні дати. У ці дні ми віддаємо шану героям-учасникам  Другої світової війни та прославляємо їх безсмертний подвиг.

Ціна перемоги виявилася занадто дорогою для українців. Друга світова, одна із найкровопролитніших війн в історії людства, нагадує про себе тисячами обелісків і братських могил. Обов’язок молодих поколінь, наш з вами обов’язок, свято берегти пам’ять про жертви війни та не допустити повторення минулих жахіть. Ми мусимо відстоювати мир на рідній землі для наших нащадків,  аби воєнні події залишились для них тільки уроками з Історії. 

Низький уклін Вам, шановні ветерани, що відстояли рідну землю та повернулися з перемогою. Слава героям, які піднімали Україну з руїн. Здоров’я вам такого ж міцного, як ваш незламний дух. Нехай наша довічна синівська вдячність та вірність вашому славному подвигу гріє вам серця.

Пам’ятаємо величний подвиг наших дідів та прадідів та віримо у незламність і безсмертя героїчного духу українського народу, а значить  – перемагаємо!

 

Генеральний директор ТОВ Фірми «ТЕХНОВА» Олексій Щербина.