Шановні мешканці Чернігова!

Шановні мешканці Чернігова!
Шановні мешканці Чернігова!
Шановні мешканці Чернігова!
Шановні мешканці Чернігова!
Шановні мешканці Чернігова!
Шановні мешканці Чернігова!

Чернігівською ТЕЦ проводяться роботи з ліквідації дефектних ділянок магістральних мереж, які вдалося виявити під час першого етапу гідравлічних випробувань – перевірки мереж під високим тиском.

Наразі, мережі поступово заповнюються теплоносієм відповідної температури для повного відновлення теплопостачання. У частини абонентів ТЕЦ гаряча вода з’явиться вже сьогодні ввечері, 15 травня, в решти – вранці 16 травня. Довше почекати доведеться мешканцям будинків за адресами:

проспект Перемоги, 65, вулиця Самоквасова, 18, Котляревського, 28, Мазепи, 27, де тривають ремонтні роботи.

Довідка.

Гідравлічні випробування проводяться відповідно до пункту 8.13.30  «Технічна експлуатація електричних станцій і мереж. Правила»:  «Після ремонту, до початку опалювального періоду, теплова мережа повинна підлягати гідравлічним випробуванням на міцність і щільність відповідно до вимог ДНАОП 0.00-1.11 для перевірки міцності і щільності трубопроводів, запірної і регулювальної арматури. Мінімальна величина пробного тиску повинна бути 1,25 робочого тиску, але не менше ніж: 16 кгс/кв.см (1,6 МПа) для магістральних теплових мереж.»

При проведенні гідравлічних випробувань температура теплоносія знижується до безпечного для людини значення, а саме, не більше 40°С.

Оскільки магістральні теплові мережі в місті прокладено під землею,

вздовж доріг та тротуарів, через прибудинкові території та приватні

подвір’я, очевидно, що пішохідні зони та тротуари, можуть, як перетинатися, так і проходити над тепловими мережами.

Слідкуйте за оголошеннями Чернігівської ТЕЦ. У разі виникнення додаткових питань, просимо звертатись до диспетчерської служби за номером телефону: 678-220.