ГОТУЙ САНИ ВЛІТКУ… ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ. ХТО СЕРЕД БОРЖНИКІВ?

ГОТУЙ САНИ ВЛІТКУ… ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ. ХТО СЕРЕД БОРЖНИКІВ?

ГОТУЙ САНИ ВЛІТКУ… ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ. ХТО СЕРЕД БОРЖНИКІВ?

Уже традиційно по закінченню попереднього опалювального сезону Чернігівська ТЕЦ розпочала підготовку до наступного. Терміни, обсяги та якість проведених робіт напряму залежать від стану розрахунків абонентів за отримане тепло та гарячу воду. На жаль, не всі споживачі послуг Чернігівської ТЕЦ сумлінно сплачують за спожите тепло та гарячу воду. Так, станом на 1 червня 2018 року заборгованість за отримані послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання перед підприємством складає 97,640 млн. грн.. Крім того, найбільша сума боргу у категорії населення — 43,280 млн. грн..

Шановні мешканці міста Чернігова та абоненти Чернігівської ТЕЦ, які мають заборгованість перед підприємством за спожиті послуги!

До тарифу на теплопостачання для населення не закладається прибуткова складова, а отже підприємство вже понесло збитки. Вчасно не отримавши відшкодування за вироблене тепло, Чернігівська ТЕЦ не в змозі виконати свої зобов’язання по взаєморозрахункам за газ та вугілля перед постачальниками, також під загрозою проведення профілактичних та ремонтних робіт, які згідно графіку підготовки до опалювального періоду 2018-2019 років, тривають у місті.

Нагадуємо, що попередній опалювальний сезон Чернігівська ТЕЦ провела успішно, без серйозних аварій та зривів, лише завдяки ефективній підготовці до його початку. Тому і звертаємося до споживачів-боржників з категорії населення, закликаємо вас бути сумлінними та сплатити за отримані послуги у повному обсязі. Таким чином, ви гарантовано убезпечите себе ж самих від можливих ризиків з теплозабезпеченням в опалювальний період, збережете за собою право на отримання субсидії, уникнете потрапляння до електронного реєстру боржників та взаємовідносин у майбутньому з виконавчою службою.

Тому, хто не в змозі оплатити за отримані послуги в повному обсязі з об’єктивних причин, підприємство може піти на зустріч та запропонувати укласти договір про реструктуризацію боргу для погашення заборгованості перед Чернігівською ТЕЦ за індивідуальним графіком. Для того, щоб скористатись цією можливістю, вам потрібно звертатись до служби «ТЕПЛОЗБУТ» Чернігівської ТЕЦ, адреса вказана нижче.

У разі, якщо питання заборгованості у споживачів залишиться неврегульованим, підприємство змушене буде звертатись до суду для примусового стягнення боргу.

Перелік споживачів-боржників з категорії населення, які мають найбільші суми заборгованості за отримані послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, знаходиться за посиланням:

 ПЕРЕЛІК боржників із найбільшими сумами заборгованості.

Шановні абоненти, які мають заборгованість! Чернігівська ТЕЦ докладає максимум зусиль для забезпечення стабільного та безперебійного постачання гарячої води у місті впродовж року, а також якісної підготовки до наступного опалювального періоду, виконуючи таким чином свої зобов’язання перед споживачами. Будемо вдячні за розуміння та закликаємо вас надалі бути відповідальнішими у питаннях споживання тепла й гарячої води та взаєморозрахунків з підприємством.

Враховуючи вищевикладене просимо невідкладно звертатись до абонентського відділу служби «ТЕПЛОЗБУТ» Чернігівської ТЕЦ за адресою: вул. Мазепи, 51, телефон: (0462) 662-950, 677-094.