Вітаємо з Днем захисника України!

Вітаємо з Днем захисника України!

14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем козацтва шануємо державне свято – День захисника України.

В історії України багато дат, сповнених звитяг та героїзму, подій, прославлених величними подвигами наших рідних братів та сестер – борців за свободу та незалежність нашої Батьківщини. Невимовно боляче бачити сьогодні у стрічках новин повідомлення про невинні жертви теперішньої боротьби. Бачити в інформаційних зведеннях! Бо лише завдяки самопожертві цих славних героїв, їх вірності та відданості нашій державі та українському народу, там, де ми живемо з вами, мирно і спокійно. Лише тихо пустить гірку сльозу у це свято мати, яка так і не дочекалась на повернення сина чи доньки, вдова з дітьми, вона досі не перестала плакати за чоловіком. Вони тут, поруч з нами, бо загиблих героїв, наших з вами земляків, на жаль, з кожним днем не меншає.

А скільки наших побратимів продовжують вперто незламно стояти на захисті суверенності та недоторканості України, прав та свобод нашого народу. Їх сотні, тисячі, віримо, що їх мільйони! Хтось – на військових позиціях, інші – у мирних містах, а дехто – у російських «лагерях». Всі як один, відстоюють право на мирне, щасливе життя в кожному куточку нашої України.

Низько вклоняємося нашим доблесним героям. Хай Бог дарує вам невичерпних сил та наснаги, міцного здоров’я та мужності у такому нелегкому протистоянні.

Нехай кожного з вас Пресвята Богородиця покриває своїм омофором, щоб ніщо не надломило вас. Хай буде вашою вірною заступницею повсякчас. Миру вам, добра і завжди надійного тилу. Своїми чесними справами, думками та молитвами ми разом з вами.

Віримо, що перемога за нами, бо з нами правда. Зі святом, Герої!