До уваги абонентів Чернігівської ТЕЦ!

За результатами засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке відбулось у четвер 18 жовтня, та на підставі розпорядження міського голови ТОВ Фірма «ТехНова» КЕП Чернігівська ТЕЦ повідомляє про повну готовність розпочати опалювальний сезон у встановлені терміни.

Таким чином, тепло у оселях чернігівців з’являтиметься від ранку неділі, 21 жовтня, обігрів садків та шкіл почнеться з шостої години понеділка, 22 жовтня.

«Температурний режим цієї осені дозволив розпочати опалювальний сезон дещо пізніше. Тому на основі розпорядження мера Чернігова та відповідно до рішення комісії з 6.00 години ранку неділі, 21 жовтня, ми здійснимо пуск тепла та протягом дня плануємо підключити всі 586 житлових будинків. Для цього роботи будуть проводиться весь день, якщо буде в тому необхідність, навіть, вночі. Просимо мешканців будинків по можливості в цей час знаходитись вдома, аби мати можливість у випадку порушення герметизації у системі опалення чи інших її несправностях оперативно повідомляти аварійно-диспетчерській службі підприємства за номерами телефонів (0462) 662-950 / 677-094

Що стосується об’єктів соціальної сфери, як написано з розпорядженні міського голови, з 06.00 години ранку ми подамо тепло в садки та школи.» – коментує готовність підприємства до початку опалювального сезону генеральний директор ТОВ Фірма «ТехНова» Олексій Щербина.