ЧЕРНІГІВСЬКА ТЕЦ ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ!

ЧЕРНІГІВСЬКА ТЕЦ ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ!

ЧЕРНІГІВСЬКА ТЕЦ ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ!

• Машиніст крана (кранівник)
потреба – 2 шт.од. З/плата – від 5675 грн. + премії за виконання промпоказників та норм виробітку, доплата за ШУП, інші виплати. Умови праці – шкідливі. Графік роботи – денний. Інші дані – при співбесіді.
Вимоги до кандидатів: – досвід роботи за фахом – від 5-х років;

• Машиніст подавання палива
потреба – 1 шт.од. З/плата – від 5275 грн. + премії за виконання промпоказників та норм виробітку, доплата за ШУП, інші виплати. Умови праці – шкідливі. Графік роботи – змінний. Інші дані – при співбесіді.
Вимоги до кандидатів: – гарний стан фізичного здоров’я;

• Машиніст бульдозера
потреба – 1 шт.од. З/плата – від 5680 грн. + премії за виконання промпоказників та норм виробітку, доплата за ШУП, інші виплати. Умови праці – шкідливі. Графік роботи – змінний. Інші дані – при співбесіді.
Вимоги до кандидатів: – досвід роботи за фахом – від 2-х років;

• Слюсар з обслуговування устаткування електростанцій
Потреба – 1 шт.од. Зарплата – 5370грн. + премії за виконання промпоказників /перевиконання промислових показників та норм виробітку, доплата ( за стаж роботи в енергетиці, за ШУП, інші)
Відпустка – основна від 24 к.д за рік. Спецодяг, молоко, інші умови соцпакету згідно з Колдоговором. Графік роботи – змінний, умови праці – нормальні.
Складач поїздів
Потреба – 1 шт.од. Зарплата – 5235 грн. + премії за виконання промпоказників /перевиконання промислових показників та норм виробітку, доплата ( за стаж роботи в енергетиці, за ШУП, інші)
Відпустка – основна від 24 к.д за рік. Спецодяг, молоко, інші умови соцпакету згідно з Колдоговором. Графік роботи – змінний, умови праці – шкідливі.

• Слюсар з ремонту паро-газотурбінного або котельного устаткування
Потреба робочих професій – 4 шт.од. Зарплата: – оклад 4980 грн., + премії за виконання /перевиконання промислових показ-ників та норм виробітку, доплата (за стаж роботи в енергетиці, за ШУП до 12%, інші);
Відпустка – основна від 24 к.д. за 1 рік, додаткова за ШУП – до 7 к.д., Спецодяг, молоко, інші умови соцпакету згідно з Кол-договором. Графік роботи – денний, умови праці – шкідливі.

• Слюсар з ремонту устаткування теплових мереж ( теплових пунктів)
Потреба робочих професій – 2 шт.од. Зарплата: – оклад 4935 грн., + премії за виконання /перевиконання промислових показ-ників та норм виробітку, доплата (за стаж роботи в енергетиці, інші);
Відпустка – основна від 24 к.д. за 1 рік, Спецодяг, молоко, інші умови соцпакету згідно з Колдоговором. Графік роботи – ден-ний, умови праці – нормальні.

• Машиніст-обхідник котельного /турбінного/ устаткування
Потреба робочих професій – 2 шт.од. Зарплата: – оклад 6100 грн., + премії за виконання /перевиконання промислових показ-ників та норм виробітку, доплата (за стаж роботи в енергетиці, за ШУП до 12%, інші);
Відпустка – основна від 24 к.д. за 1 рік, додаткова за ШУП – до 7 к.д., Спецодяг, молоко, інші умови соцпакету згідно з Кол-договором. Графік роботи – змінний, умови праці – шкідливі.

• Електрозварник ручного зварювання від 4 р.
Потреба робочих професій: – 2 шт.од,
Зарплата: – 5280 грн (4 розр.), 6305 грн.(5 розр.) + премії за виконання /перевиконання промислових показників та норм виро-бітку, доплата (за стаж роботи в енергетиці, за ШУП до 12%, інші); . Графік роботи – денний, умови праці – шкідливі.
Вимоги до претендентів на посаду: – досвід роботи – від 2-х років;

• Електромонтер з ремонту обмоток та ізоляції електроустаткування, 3 р. і вище
потреба – 1 шт.од. З/плата – від 4970 грн. + премії за виконання промпоказників та норм виробітку, доплата за стаж в енер-гетиці, інші виплати згідно з колдоговором.
Умови праці – нормальні. Відпустка – від 24 к.д., + додаткові дні за стаж. Графік роботи – денний.

• Електромонтер з ремонту та монтажу кабельних ліній, 3 р. і вище
потреба – 1 шт.од. З/плата – від 4470 грн. + премії за виконання промпоказників та норм виробітку, доплата за стаж в енер-гетиці, інші виплати згідно з колдоговором.
Умови праці – нормальні. Відпустка – від 24 к.д., + додаткові дні за стаж. Графік роботи – денний.

• Електрослюсар з ремонту електричних машин, 3-го розряду і вище
потреба – 3 шт.од. З/плата – від 4970 грн. + премії за виконання промпоказників та норм виробітку, доплата за стаж в енер-гетиці, інші виплати згідно з колдоговором.
Умови праці – нормальні. Відпустка – від 24 к.д., + додаткові дні за стаж. Графік роботи – денний.

• Електрослюсар з ремонту устаткування розподільчих пристроїв, 3-го розряду і вище
потреба – 2 шт.од. З/плата – від 4970 грн. + премії за виконання промпоказників та норм виробітку, доплата за стаж в енер-гетиці, інші виплати згідно з колдоговором.
Умови праці – нормальні. Відпустка – від 24 к.д., + додаткові дні за стаж. Графік роботи – денний.
Вимоги до кандидатів електричних напрямів:
– закінчена освіта відповідного напряму підготовки (електроустаткування промислових підприємств);
– стан здоров’я дозволяє працювати в електричних полях промислових підприємств.

• Електрослюсар з ремонту та обслуговування АіЗВ електростанцій
Потреба – 3 шт.од. зарплата – 4925 грн. + премії за виконання промпоказників та норм виробітку, доплата за стаж в енергети-ці, інші виплати згідно з колдоговором. Відпустка – основна від 24 к.д. за 1 рік, умови соцпакету згідно з Колдоговором. Графік роботи – денний, умови праці – нормальні.
Вимоги до кандидатів: – досвід роботи за фахом – від 3-х років;

• Токар 4р.
Потреба робочих професій – 1 шт.од. Зарплата: – 4780 грн + премії за виконання /перевиконання промислових показників та норм виробітку, доплата (за стаж роботи в енергетиці, інші); Відпустка – основна від 24 к.д. за 1 рік, умови соцпакету згідно з Колдоговором. Графік роботи – денний, умови праці – нормальні.
Вимоги до кандидатів: – досвід роботи за фахом – від 3-х років;

За детальною інформацією звертайтесь до відділу кадрів Чернігівської ТЕЦ за номером телефону: (0462) 662-319.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАШОЇ КОМАНДИ!