КЕП “Чернігівська ТЕЦ” – шлях до модернізації та енергоефективності

КЕП “Чернігівська ТЕЦ” – шлях до модернізації та енергоефективності

Як часто і чи замислюємося ми взагалі над тим, що з настанням холодів в оселях чернігівців, які користуються централізованим опаленням, завжди тепло, а влітку з крану продовжує текти гаряча вода. Яким чином, навіть попри труднощі, вдається забезпечувати безперебійне гаряче водопостачання і вчасний початок опалювального сезону. За нашим комфортом і безпекою стоїть важка робота сотень працівників чернігівських теплопостачальників в міжопалювальний період. Це місяці напруженої підготовки, кілометри замінених мереж, модернізація обладнання та удосконалення процесів роботи, а також багатомільйонні інвестиції.

В фільмі:
КЕП “Чернігівська ТЕЦ” – шлях до модернізації та енергоефективності, – ви зможете побувати на самій станції, в її цехах, на теплопунктах та проінспектувати мережі стратегічного підприємства – Чернігівська ТЕЦ і дізнатися, які зміни відбулися на теплоелектроцентралі протягом 2017-2018.

 

КЕП "Чернігівська ТЕЦ" – шлях до модернізації та енергоефективності

Як часто і чи замислюємося ми взагалі над тим, що з настанням холодів в оселях чернігівців, які користуються централізованим опаленням, завжди тепло, а влітку з крану продовжує текти гаряча вода. Яким чином, навіть попри труднощі, вдається забезпечувати безперебійне гаряче водопостачання і вчасний початок опалювального сезону. За нашим комфортом і безпекою стоїть важка робота сотень працівників чернігівських теплопостачальників в міжопалювальний період. Це місяці напруженої підготовки, кілометри замінених мереж, модернізація обладнання та удосконалення процесів роботи, а також багатомільйонні інвестиції.В фільмі:КЕП "Чернігівська ТЕЦ" – шлях до модернізації та енергоефективності, – ви зможете побувати на самій станції, в її цехах, на теплопунктах та проінспектувати мережі стратегічного підприємства – Чернігівська ТЕЦ і дізнатися, які зміни відбулися на теплоелектроцентралі протягом 2017-2018.

Опубліковано Чернігівська Тец П'ятниця, 16 листопад 2018 р.