Оплата послуг у вашому передноворічному списку необхідного !

Оплата послуг у вашому передноворічному списку необхідного !

Зовсім скоро настане Новий рік, за ним прийде Різдво, загалом святкування триватимуть до середини січня.

Метушня, святковий настрій, різні смаколики, задоволені гості та приємні подарунки. За таким планом чи не кожен складає свій список необхідного та обов’язкових справ, які необхідно завершити до свят. У святкову ніч багато хто чекає, що збудуться бажання і життя стане кращим.

Тож і ми зичимо, аби всі ваші очікуваня виправдались, а мрії здійснилися. Та нагадуємо вам про необхідність у передноворічній метушні подбати про сплату рахунків за комунальні послуги. Наголошуємо, що кожного місяця згідно встановленої процедури підприємство подає до Управління праці та соціального захисту населення списки боржників. Хто потрапить до їх переліку, втратить право на отримання чи використання субсидії. Не допустіть, щоб у розпал зими та морозів, ви втратили таку необхідну державну допомогу. Обов’язково проведіть оплату рахунків за тепло та гарячу воду.

Для громадян, які системно не сплачують за рахунками та мають накопичений борг, не лише питання субсидії буде закритим, до них будуть застосовуватись заходи примусового стягнення заборгованості, шляхом накладення арешту на рухоме та нерухоме майно. Тож наполегливо рекомендуємо вам не доводити справу до суду та виконавчих проваджень, а добровільно в повному обсязі погасити борг.

Наше підприємство докладає максимум зусиль, аби сумлінні платники не постраждали через безвідповідальне ставлення частини абонентів до оплат за спожиті послуги. Попри величезний рівень заборгованості перед підприємством, Чернігівська ТЕЦ продовжує надавати чернігівцям свою послугу у повному обсязі та належної якості. Проте в опалювальний період підприємство має свої зобов’язання перед постачальниками за паливо – газ та вугілля, достатні запаси якого напряму залежать від стану розрахунків за спожите тепло з абонентами.

Шановні споживачі, будемо вдячні за кожну оплачену вами квитанцію в цей святковий період. Розраховуємо, що в вашому списку необхідного навпроти запису «Сплатити за комунальні послуги» буде проставлена галочка. Бажаємо аби повний перелік ваших справ було виконано на сто відсотків і Новий рік та свята ви провели задоволені та з насолодою для себе. Щиро бажаємо вам щастя і благополуччя у Новому році, світла та тепла .

З повагою до вас, адміністрація КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ Фірма «ТехНова».