ГІДРАВЛІЧНІ ВИПРОБУВАННЯ МАГІСТРАЛЬНИХ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ.

ГІДРАВЛІЧНІ ВИПРОБУВАННЯ МАГІСТРАЛЬНИХ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ.

До відома мешканців міста Чернігова:

В зв’язку з плановим ремонтом теплових мереж згідно графіку затвердженого Чернігівською міською радою з 27 по 29 серпня 2019 р. будуть проводитись гідравлічні випробування магістральних теплових мереж, тому гаряча вода в житлові будинки, установи та організації, які отримують послугу від КЕП «Чернігівська ТЕЦ» в цей період подаватись не буде.

При достроковому закінченні випробувань теплових мереж, відновлення гарячого водопостачання можливе раніше зазначеного строку.

Гідравлічні випробування- це метод діагностики, який використовується щорічно після закінчення опалювального сезону для завчасного виявлення та заміни до початку наступного опалювального сезону пошкоджених та зношених ділянок теплових мереж. У відповідності до нормативної документації, випробування здійснюються водою з температурою +40°С, яка подається до мереж з високим тиском.

КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» приносить вибачення мешканцям міста за тимчасові незручності, обумовлені необхідністю якісної підготовки теплових мереж до наступного опалювального сезону.