Повідомлення про проведення відкритого обговорення

Повідомлення про проведення відкритого обговорення

Повідомлення

Товариство з обмеженою відповідальністю ФІРМА «ТЕХНОВА» повідомляє, що «11» березня 2020 року о 14:00 у приміщенні Федерації профспілкових організацій Чернігівської області за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 5 (зал засідань), відбудеться відкрите обговорення проекту Інвестиційної программи з транспортування та постачання теплової енергії ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» на 2020-2021 роки відповідно до вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866, та Порядку розроблення, погодження, затвердження та виконання інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання, затвердженого постановою НКРЕКП від 31.08.2017 № 1059.

Зауваження та пропозиції по суті даного питання від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до «09» березня 2020 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Комунальний енергогенеруючий підрозділ «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА», 14014, м. Чернігів, вул. Ушинського, 23, e-mail: [email protected].

Для реєстрації пропозицій (зауважень) просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб – повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотного зв’язку.

Обргунтування.