Повідомлення про проведення громадських слухань

Повідомлення про проведення громадських слухань

Товариство з обмеженою відповідальністю ФІРМА «ТЕХНОВА» повідомляє, що «10» квітня 2020 року о 11:00 відбудеться відкрите обговорення щодо встановлення тарифів на послугу з постачання гарячої води за категоріями споживачів ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» відповідно до вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866.

Враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 (зі змінами), згідно якої заборонено проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, відкрите обговорення з даного питання відбудеться «онлайн» в режимі – відеоконференції Skype.

Для участі у відеоконференції необхідно до «09» квітня 2020 року подати електронну заявку на e-mail: info@tec.cn.ua, де вказати своє ім’я Skype, електронну адресу, прізвище, ім’я та по батькові для фізичних осіб або повне найменування підприємства для юридичних осіб. У відповідь буде надіслане посилання для приєднання до відеоконференції.

Для участі у відеоконференції об 11:00 10.04.2020 потрібно перейти за надісланим посиланням.

Зауваження та пропозиції по суті даного питання від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до «09» квітня 2020 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Комунальний енергогенеруючий підрозділ «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА», 14014, м. Чернігів, вул. Ушинського, 23, e-mail: [email protected].

Для реєстрації пропозицій (зауважень) просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб – повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотного зв’язку.

ОБГРУНТУВАННЯ.