Повідомлення про проведення відкритого обговорення

Інвестиційні програми Повідомлення про проведення відкритого обговорення
Повідомлення про проведення відкритого обговорення

Повідомлення про проведення відкритого обговорення

 

На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 24 червня 2020 року, схвалено проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМА «ТЕХНОВА» на 2020 рік». Проєкт даної постановиоприлюднено з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/data/filearch/Proekty/2020/pr_144/pr_144-2020.pdf .

Відкрите обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМА «ТЕХНОВА» на 2020 рік» відбудеться 07 липня 2020 року о 10:00.

Враховуючи обмеження на зібрання людей, через заходи зі стримування розповсюдження COVID-19, відкрите обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМА «ТЕХНОВА» на 2020 рік» відбудеться онлайн на платформі Zoom шляхом проведення онлайн трансляції з голосуванням в чаті зареєстрованих учасників.

Для отримання посилання на трансляцію відкритогообговорення необхідно подати заявку із зазначенням в нійпрізвища ім’я та по батькові, адреси проживання, номеру мобільного телефону, адреси електронної пошти, пропозицій та зауважень до проєкту рішення НКРЕКП (за наявності).

Заявки для участі у відкритому обговоренні проєктурішення НКРЕКП приймаються до 06 липня 2020 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Сектор Національної комісії, що здійснює державнерегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Чернігівській області, вул. Гонча, 37, к. 202 м. Чернігів, 14000; e-mail: [email protected] , в копії[email protected].