Повідомлення про ведення слухання

Повідомлення про ведення слухання

У відповідності до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 року № 866, Порядку формування, розрахунку та встановлення тарифів на електричну та (або) теплову енергію, що виробляється на теплоелектроцентралях, теплових електростанціях та когенераційних установках, затвердженого постановою НКРЕКП від 01.08.17 № 991, Товариство з обмеженою відповідальністю ФІРМА ТЕХНОВА повідомляє що «10» серпня 2020 року о 13:00 відбудеться відкрите обговорення питання щодо коригування ремонтної програми ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» з відпуску електричної та виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралі на 2020 рік (без зміни тарифів).

Враховуючи обмеження на зібрання людей, через заходи зі стримування розповсюдження COVID-19, відкрите обговорення даного питання відбудеться онлайн на платформі Zoom шляхом проведення онлайн трансляції.

Для отримання посилання на трансляцію відкритого обговорення необхідно подати заявку із зазначенням в ній прізвища ім’я та по батькові, адреси проживання, номеру мобільного телефону, адреси електронної пошти, пропозицій та зауважень до питання (за наявності).

Заявки для участі у відкритому обговоренні, зауваження і пропозиції по суті питання, що пропонується до слухання, приймаються до 07.08.2020 в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: 14014, м. Чернігів, вул. Ушинського, 23, e-mail: [email protected].