ДО УВАГИ АБОНЕНТІВ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ТЕЦ

ДО УВАГИ АБОНЕНТІВ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ТЕЦ
? ДО УВАГИ АБОНЕНТІВ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ТЕЦ ТА ЖИТЕЛІВ МІСТА ЧЕРНІГОВА!
➡ З 08.00 15 вересня до ⏰19.00 17 вересня триватиме другий етап гідравлічних випробувань магістральних теплових мереж у місті. Впродовж вказаного періоду гаряча вода в житлові будинки, установи та організації, які отримують послугу КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» подаватись не буде. У разі завчасного виконання робіт, гаряче водопостачання відновиться раніше.
? Гідравлічні випробування – це загальнообов’язковий метод діагностики мереж опалення на їх міцність і щільність, який проводиться у два етапи з метою виявлення та заміни до початку наступного опалювального сезону пошкоджених та зношених ділянок теплових мереж, а також перевірки якості виконання ремонтних робіт. Метод передбачає подачу води у мережі під високим тиском, внаслідок чого у слабких місцях можуть виникати пориви.
❗☎ У випадку виявлення пошкоджень чи підтікань просимо містян негайно повідомляти нам за номером диспетчерської служби Чернігівської ТЕЦ: 678-220.
?Приносимо вибачення мешканцям міста за тимчасові незручності, обумовлені необхідністю якісної підготовки теплових мереж до наступного опалювального сезону.
Ще раз нагадуємо номер диспетчерської служби КЕП Чернігівської ТЕЦ: 678-220.