Повідомлення про проведення відкритого обговорення (відкриті слухання)

Повідомлення про проведення відкритого обговорення (відкриті слухання)

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866, ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМА «ТЕХНОВА» повідомляє, що 21 лютого 2018 року о 10:00 у приміщенні Федерації профспілкових організацій Чернігівської області за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 5 (зал засідань) відбудеться відкрите обговорення з питань щодо зміни тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії та на послугу з централізованого опалення та постачання гарячої води для потреб бюджетних установ, релігійних організацій, інших споживачів та населення.

Зауваження та пропозиції по суті питань, що пропонуються до слухання, від фізичних, юридичних осіб та їхніх об‘єднань приймаються до 20 лютого 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Комунальний енергогенеруючий підрозділ «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА», 14014, м. Чернігів, вул. Ушинського, 23; e-mail: [email protected].

Для реєстрації пропозицій (зауважень) просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб – повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотнього зв’язку.