Повідомлення про проведення відкритого обговорення (відкритого слухання)

Повідомлення про проведення відкритого обговорення (відкритого слухання)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМА “ТЕХНОВА

повідомляє, що 06вересня  2018  року о 10:00

в приміщенні Федерації профспілкових організацій Чернігівської області за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 5 (зал засідань), відбудеться відкрите обговорення (відкрите слухання) питань щодо:

  1. Про схвалення з 1.01.2019 року «Інвестиційної програми ТОВ ФІРМА “ТЕХНОВА” з виробництва електричної та теплової енергії на теплоелектроцентралі на 2019 рік».
  2. Встановлення для ТОВ ФІРМА “ТЕХНОВА” з 1.01.2019 року тарифу на відпуск електричної енергії.
  3. Встановлення для ТОВ ФІРМА “ТЕХНОВА” з 1.01.2019 року тарифу на виробництво теплової енергії на теплоелектроцентралі.
  4. Встановлення для ТОВ ФІРМА “ТЕХНОВА” з 1.01.2019 року тарифу на теплову енергію (виробництво, транспортування, постачання) для груп споживачів.
  5. Встановлення для ТОВ ФІРМА “ТЕХНОВА” з 1.01.2019 року тарифу на надання послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для населення; централізованого постачання гарячої води для бюджетних організацій та інших споживачів.

Обґрунтування щодо встановлення з 01.01.2019 тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії для ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» та інвестиційної програми ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» на 2019 рік.

Обгрунтування щодо встановлення з 01.01.2019 тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання  для ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА».

Зауваження та пропозиції по суті питань, що пропонуються до слухання, від фізичних, юридичних осіб та їхніх об‘єднань приймаються протягом 14 днів з моменту публікації на адресу: Комунальний енергогенеруючий підрозділ «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА», 14014, м. Чернігів, вул. Ушинського, 23 або електронною поштою:  info@tec.cn.ua.

Для реєстрації пропозицій (зауважень) просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб – повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотнього зв’язку.