ШАНОВНІ АБОНЕНТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ТЕЦ ТА МЕШКАНЦІ НАШОГО МІСТА!

ШАНОВНІ АБОНЕНТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ТЕЦ ТА МЕШКАНЦІ НАШОГО МІСТА!

У зв’язку з проведенням гідравлічних випробувань магістральних теплових мереж з понеділка 22 квітня по 23 квітня буде призупинено подачу гарячої води в житлові будинки, установи та організації, які обслуговує КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА».

Нагадуємо, гідравлічні випробування магістральних теплових мереж – щорічний і обов’язковий захід. Їхнє проведення дає змогу виявити і ліквідувати максимально можливу кількість найбільш зношених ділянок мереж та запобігти таким чином появі пошкоджень впродовж опалювального сезону. Наразі стартує перший етап випробувань, після якого проведуть планові ремонтні роботи.

У відповідності до нормативної документації, випробування здійснюються водою з температурою +40°С, яка подається до мереж під високим тиском.
КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» приносить вибачення мешканцям міста за тимчасові незручності, обумовлені необхідністю якісної підготовки теплових мереж до наступного опалювального сезону.

Ми вдячні кожному за розуміння та підтримку. І просимо, у разі виявлення протікань труб та поривів магістральних мереж міста, а також випадків підтоплення підвальних приміщень тих будинків, які підключені безпосередньо до магістралей, оперативно повідомляти до диспетчерської служби Чернігівської ТЕЦ за номером телефону: 678-220.