Повідомлення про проведення відкритого обговорення

Повідомлення про проведення відкритого обговорення

Повідомлення про проведення відкритого обговорення

На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 06 грудня 2019 року, схвалено проєкт постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМІ «ТЕХНОВА».

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866, НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритого обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМІ «ТЕХНОВА».

Проєкт постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМІ «ТЕХНОВА» оприлюднюється з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет .

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 16 грудня 2019 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг,  вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: [email protected], контактна особа: Пиж Борис Володимирович, тел. (044) 207-19-27.

Відкрите обговорення проєкту постанови «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМІ «ТЕХНОВА» відбудеться 17 грудня 2019 року о 16:00 за адресою: м. Чернігів, вулиця Шевченка, 5, (у приміщенні Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, зал засідань).

Заявки для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП приймаються до 16 грудня 2019 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг у Чернігівській області, вул. Гонча, 37 к. 202 м. Чернігів, 14000; e-mail: [email protected], в копії [email protected].