Повідомлення про проведення відкритого обговорення

Інвестиційні програми Повідомлення про проведення відкритого обговорення
Повідомлення про проведення відкритого обговорення

Повідомлення про проведення відкритого обговорення

 

На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 13 травня 2020 року, схвалено проєкти постанов про встановлення тарифів на послугу з постачання гарячої води для споживачів, які отримують послугу без використання індивідуального теплового пункту за категоріями споживачів ліцензіатів НКРЕКП, в тому числі і проєктпостанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 14 січня 2020 року № 92».

Проєкт даної постанови оприлюднено з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/data/filearch/Proekty/2020/pr_118/pr_118-2020.pdf.

Відкрите обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 14 січня 2020 року № 92» відбудеться 26 травня 2020 року о 10:00 за адресою: м.Чернігів, вул. Реміснича 55-б.