Міністр енергетики приділив увагу питанню Чернігівської ТЕЦ поки місцева влада далі маніпулює

Міністр енергетики приділив увагу питанню Чернігівської ТЕЦ поки місцева влада далі маніпулює

Сьогодні 11.05.2023 Міністр енергетики України відвідав Чернігів з робочим візитом.

ТОВ фірма «ТЕХНОВА» вдячне Герману Валерійовичу Галущенку за особливу увагу та час в щільному графіку, приділені обговоренню питання Чернігівської ТЕЦ. 

Під час візиту Герман Галущенко також відзначив роботу енергетиків області, працівників Чернігівської ТЕЦ було нагороджено почесними грамотами Міністерства енергетики України.

Також Товариство дякує голові військової адміністрації В’ячеславу Чаусу за постійну всебічну підтримку під час опалювального сезону 2022-2023 років та за його увага щодо питання Чернігівської ТЕЦ.

Варто зазначити, що 11.05.2023 «Суспільне Новини» на своєму інформаційному ресурсі повідомило про те, що під час робочої поїздки в Чернігів міністра енергетики України Германа Галущенка обговорювалося питання Чернігівської ТЕЦ, зокрема питання підготовки до опалювального сезону та заборгованості. У повідомленні також маніпулюють цифрами заборгованості Чернігівської ТЕЦ, з посиланням на заступника чернігівського міського голови.

Представники місцевої влади замість того, щоб дійсно опікуватися інтересами жителів Чернігова та докладати усіх зусиль для підготовки Чернігівської ТЕЦ до опалювального сезону 2023-2024 років, продовжують маніпулювати цифрами та демонструють свою абсолютну безвідповідальність.

Нагадаємо, що відповідно до ЗУ «Про теплопостачання» майновий комплекс Чернігівська ТЕЦ передається на баланс нового балансоутримувача разом із кредиторською та дебіторською заборгованістю. За рахунок надходжень від дебіторської заборгованості здійснюється розрахунок з боргами – кредиторської заборгованістю.

Станом на 17.03.2023 керівництво міста має у своєму розпорядженні Фінансову звітність ТОВ фірма ТЕХНОВА, Оцінку орендованого майна, датована 02.03.2023, та Рецензію на оцінку – 17.03.2023, яка замовлялась Фондом комунального майна м. Чернігів.

ТОВ фірма «ТЕХНОВА» в чергове нагадує керівництву міста Чернігова про відповідальність за злочинну бездіяльність та просить ЗМІ не поширювати неправдиву інформацію, яка розповсюджується міською владою щодо роботи Чернігівської ТЕЦ.