Шановні споживачі послуг

Шановні споживачі послуг

Шановні споживачі послуг

КЕП «Чернігівська ТЕЦ»ТОВ фірми «ТехНова»!

Завдяки своєчасній оплаті за спожиті послуги Ви робите значний внесок у забезпечення стабільної роботи нашого підприємства, що дозволило своєчасно розпочати опалювальний сезон в нашому місті!

Із початком опалювального сезону збільшилася кількість українських родин, які хочуть оформити субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, тому призначення державної допомоги може відбуватися із запізненням.

Субсидіантам, які користувалися субсидією в неопалювальний період, призначення на опалювальний період буде проведено автоматично, без повторного звернення.

У разі подання заяви протягом двох місяців з початку опалювального (неопалювального) сезону житлова субсидія призначається з початку такого сезону:

на неопалювальний сезон – з 1 травня по 30 вересня;

на опалювальний сезон – з 1 жовтня по 30 квітня.

Зазначаємо, що сім’ї, які не встигли оформити житлову субсидію до початку опалювального сезону, матимуть змогу оформити її протягом двох місяців з початку опалювального сезону. У цьому разі субсидію все одно буде призначено від початку опалювального сезону.

Громадянам, у яких в платіжці за жовтень 2018 року відсутні дані про розмір субсидії, рекомендуємо сплачувати за послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води в повному обсязі. При призначенні субсидії в листопаді або в грудні 2018 року буде здійснено зменшення суми до сплати за послуги на суму призначеної субсидії з початку опалювального сезону. 

Дізнатися призначено чи не призначено Вам субсидію можливо за адресою subsidii.ioc.gov.ua та який її розмір за опалювальний й неопалювальний сезони.

Дякуємо за відповідальне ставлення до споживання теплової енергії та своєчасно сплачені послуги надані нашим підприємством!

З повагою, адміністрація КЕП «Чернігівська ТЕЦ ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА»