КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірма «Технова» забезпечить початок опалювального сезону у місті Чернігові

Новини КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірма «Технова» забезпечить початок опалювального сезону у місті Чернігові
КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірма «Технова» забезпечить початок опалювального сезону у місті Чернігові

ТОВ фірма «Технова» було прийнято рішення про дострокове розірвання договору оренди та передачу Чернігівської ТЕЦ громаді міста. Процес повернення орендованого майна регламентований діючим законодавством та є довготривалим.

Оскільки процес дострокового припинення договору незавершений, ТОВ фірма «Технова», розуміючи соціальну відповідальність перед жителями міста, забезпечить початок опалювального сезону у місті Чернігові.

Щодо заборгованості Товариства, що є предметом жвавих дискусій та маніпуляцій,  то природа заборгованості – це законодавчо неврегульоване питання в частині різниці в тарифах: між затвердженим економічно обґрунтованим та тим, який підприємство застосовувало до споживача.

Відповідно до статті 22 Закону України «Про теплопостачання» у разі повернення цілісного майнового комплексу передається заборгованість за спожитий газ, що відповідає дебіторській заборгованості за надані ТОВ фірма «Технова» послуги теплопостачання і електропостачання юридичним та фізичним особам. Вся інша заборгованість, в тому числі банківські кредити залишатимуться за ТОВ фірма «Технова».

Ми не припинили свою діяльність під час активної фази бойових дій на Чернігівщині, під масованими обстрілами ворога робили все можливе, щоб містяни залишились з теплом і гарячою водою. Без залучення допомоги держави, змогли забезпечити своєчасну виплату заробітної плати і премій трудовому колективу Чернігівської ТЕЦ.

ТОВ фірма «Технова» разом з Чернігівською ТЕЦ 22 роки. Ми завжди усвідомлювали всю повноту відповідальності перед містом та його жителями.

На сьогодні під патронатом Чернігівської обласної військової адміністрації на станції проводяться ремонтні роботи по програмі капітального ремонту і реставрації.

ТОВ фірма «Технова» гарантує виконання своїх зобов’язань та залишається надійним постачальником послуг для своїх споживачів.