24798

Повідомлення

про розірвання індивідуального договору про надання послуги

з постачання гарячої води та індивідуального договору про надання послуги

з постачання теплової енергії

21.08.2023 ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМА «ТЕХНОВА» повернуло єдиний майновий комплекс комунального енергогенеруючого підприємства «Чернігівська ТЕЦ» з оренди в управління міста.

Згідно рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21.08.2023 № 539 «Про затвердження акта приймання-передачі єдиного майнового комплексу комунального енергогенеруючого підприємства «Чернігівська ТЕЦ», що повернутий з оренди» комунальне підприємство «Теплокомуненерго» Чернігівської міської ради прийняло у повне господарське відання єдиний майновий комплекс КЕП «Чернігівська ТЕЦ» згідно з актом приймання-передачі.

Керуючись положеннями ст. 654 ЦК України, ч. 2 ст. 634 ЦК України, ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМА «ТЕХНОВА» повідомляє про розірвання з 01 жовтня 2023 укладених індивідуальних договорів про надання послуги з постачання гарячої води та індивідуальних договорів про надання послуги з постачання теплової енергії, які у відповідності до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» є договорами приєднання.

Звертаємо увагу отримувачів послуг, на положення п. 55 договору індивідуального договору про надання послуги з постачання теплової енергії та п. 55 договору про надання послуги з постачання гарячої води, відповідно до яких припинення дії договору не звільняє сторони від обов’язку виконання зобов’язань, які на дату такого припинення залишилися невиконаними, зокрема остаточних розрахунків за спожиті послуги. У зв’язку з чим просимо здійснити розрахунки за спожиті послуги в найкоротший термін.